Vieringen

 

 

St. Odakerk Boshoven

Boshoverweg 58

Zaterdag: 19.00 uur H.Mis opgeluisterd met koorzang

Zondag: 11.00 uur H.Mis met orgel en samenzang

Woensdag 19.00 uur H.Mis in Wozoco Hushoven

De dagkapel/Mariakapel in de Sint Odakerk is iedere dag van 8.30u tot 17.00u geopend voor een bezoek. Tevens kunt u dan bij Maria een kaarsje branden.

 

H.H. Hiëronymus en Antoniuskerk Laar

Aldenheerd 48

Sint Sebastiaanskapelstraat 5B

Zondag: 10.00 uur H. Mis regelmatig opgeluisterd met koorzang

Donderdag: 19.00 uur Stille H. Mis (mei t/m september in de St. Sebastiaanskapel)

De misvieringen tijdens Hoogtijdagen worden afgestemd tussen Laar en Boshoven en in Odaklanken en het Kontaktblad Laar én op Facebook gepubliceerd.

 

Odaklanken online lezen

Facebook Odaklanken

 

Collecte

Tijdens de H. Missen in het weekend wordt één collecte gehouden. Het plaatsengeld en uw vrijwillige bijdrage wordt in deze ene collecte geofferd. Aanbevolen wordt €1,- maar meer is welkom.

Bent u een keer contant geld vergeten voor de collecte of de kaarsen? Of wil u liever met uw telefoon betalen?
Door het scannen van deze QR-code met de camera op uw telefoon, opent uw mobiel bankieren-app en kunt u uw collectegift en/of kaarsengeld overmaken. Het bedrag kunt u zelf kiezen. Het blijft natuurlijk gewoon mogelijk om met contant geld mee te doen aan de collecte.

 

Misintenties

De vergoeding voor het lezen van een H. Mis is in onze parochie vastgesteld op €25,- in het weekeinde en op feestdagen. Voor een H. Mis door de week vragen wij €10,-

Opgave van misintenties kunt u doen op het parochiekantoor op de pastorie, iedere woensdag van 10.30 uur tot 12.30 uur. Indien u dit telefonisch wenst te doen kan dit ook op woensdag via het telefoonnummer 0495-532 092