Kerkbestuur

Het kerkbestuur is de eindverantwoordelijke voor de parochie. Zij heeft tot taak de financiën, roerend-en onroerend goed te beheren. In haar vergaderingen worden zaken van algemene en pastorale aard besproken.

Voorzitter:

Mevr. C. Rosbergen

Meierijstraat 13

Tel. 0495-532638

Het kerkbestuur is verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van het kerkhof. Namens het Kerkbestuur is beheerder: mevrouw Lamerikx, tel: 06-55107107. De kerkhof/tuinploeg wordt aangestuurd door de heer W.Beelen, tel: 0495-533001.

Leden hebben de titel Kerkmeester en worden op voordracht van het bestuur door de Bisschop benoemd voor maximaal twee achtereenvolgende termijnen van vier jaar. Gewoonlijk wordt eenmaal per maand een bestuursvergadering gehouden. Parochianen hebben altijd de mogelijkheid om via de leden van het kerkbestuur aandacht te vragen voor bepaalde zaken. Meedenken en meedoen wordt door het bestuur zeer op prijs gesteld.